Covid-läget i Värmland gör att planerade Öppet hus på gymnasieskolorna kan ställas in med kort varsel. Besök gärna gymnasieskolornas egna webbplatser för att få den senaste informationen om vad som gäller på just den skolan.

Karlstad Globala Gymnasium
Öppet hus
januari 15 2022
Karlstads Globala gymnasium
januari 18 2022
Karlstads Globala gymnasium
Om skolan

Karlstads Globala Gymnasium är en icke-vinstdrivande skola med en enda ambition: att skapa en riktigt bra skola! Utöver de viktiga studierna vill vi även att våra elever ska gå på en dynamisk skola där det händer mycket. Inbjudna föreläsare, spännande och lärorika aktiviteter och mängder av internationella projekt som man kan välja att delta i.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare för lärare – just för att deras goda arbetsmiljö ska gynna er elever. En lärare som orkar och har tid levererar en bättre undervisning jämfört med en stressad lärare.

Våra frivilliga aktiviteter föder gemenskap och trivsel. Vi anordnar många aktiviteter utanför skoltid som man kan välja att delta i. Man får också välja ”spår”, där man träffar sin spår-grupp fyra gånger per år utifrån intresse. I år har vi ca 30 spår på skolan – allt från bakning, dans, musik, friluftsliv, fiske, konsthantverk med mera. Superbra för trivselfaktorn på skolan.

Kontakt
Telefon

054 – 21 44 50

E-post

info@karlstadsglobala.se

Adress

Gustaf Anders gata 7A
Karlstad

Ansvarig för programmen

andreas.wargclou@karlstadsglobala.se
054 – 21 44 50

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2021 är en digital lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på en plattform. En enkel väg för dig som elev att kunna boka och besöka alla skolor – och underlätta ditt gymnasieval.