Karlstad Globala Gymnasium
Öppet hus
november 29 2022
Karlstads Globala gymnasium
januari 14 2023
Karlstads Globala gymnasium
januari 24 2023
Karlstads Globala gymnasium
Om skolan

Karlstads Globala Gymnasium är en icke-vinstdrivande skola med en enda ambition: att skapa en riktigt bra skola! Utöver de viktiga studierna vill vi även att våra elever ska gå på en dynamisk skola där det händer mycket. Inbjudna föreläsare, spännande och lärorika aktiviteter och mängder av internationella projekt som man kan välja att delta i.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare för lärare – just för att deras goda arbetsmiljö ska gynna er elever. En lärare som orkar och har tid levererar en bättre undervisning jämfört med en stressad lärare.

Våra frivilliga aktiviteter föder gemenskap och trivsel. Vi anordnar många aktiviteter utanför skoltid som man kan välja att delta i. Man får också välja ”spår”, där man träffar sin spår-grupp fyra gånger per år utifrån intresse. I år har vi ca 30 spår på skolan – allt från bakning, dans, musik, friluftsliv, fiske, konsthantverk med mera. Superbra för trivselfaktorn på skolan.

Kontakt
Telefon

054 – 21 44 50

E-post

info@karlstadsglobala.se

Adress

Gustaf Anders gata 7A
Karlstad

Ansvarig för programmen

andreas.wargclou@karlstadsglobala.se
054 – 21 44 50

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2023 är en lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En enkel väg för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.