Klara Teoretiska Gymnasium Karlstad
Öppet hus
oktober 24 2022
Klara Teoretiska Gymnasium
december 8 2022
Klara Teoretiska Gymnasium
januari 25 2023
Klara Teoretiska Gymnasium
Om skolan

Välkommen till KLARA Teoretiska Gymnasium

Du som väljer att studera hos oss gör ett tryggt val – vi har nämligen funnits i Karlstad i över 20 år. Vi är den lilla skolan med det stora hjärtat!

Det som kännetecknar oss ser vi som vår främsta styrka, nämligen den goda relationen mellan elever, lärare och annan personal.

Vi har ett öppet klimat med lärare som bryr sig, du blir sedd för den du är och här kan du vara dig själv. Tillsammans bygger vi en stark gemenskap, som i sin tur gynnar dina studier.

Kvalitet och trivsel är våra nyckelord! Det kanske låter som en klyscha, men att vi år efter år har elever som stormtrivs och är mer än nöjda med den undervisning som våra pedagoger erbjuder – har genom åren inneburit att ett stort antal av Värmlands ungdomar valt att studera hos oss. Du är varmt välkommen att besöka oss och skapa dig en egen uppfattning om vår skola!

Kontakt
Rektor

Katarina Aafloen
katarina.aafloen@klaragymnasium.se
054 – 17 74 40

Adress

Klara Teoretiska Gymnasium Karlstad
Kasernhöjden 9
653 39 Karlstad
Telefonnummer
054 – 17 74 40

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2023 är en lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En enkel väg för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.