Covid-läget i Värmland gör att planerade Öppet hus på gymnasieskolorna kan ställas in med kort varsel. Besök gärna gymnasieskolornas egna webbplatser för att få den senaste informationen om vad som gäller på just den skolan.

Klara Teoretiska Gymnasium Karlstad
Öppet hus
januari 18 2022
Klara Gymnasium
januari 22 2022
Klara Gymnasium
maj 4 2022
Klara Gymnasium
Om skolan

Välkommen till KLARA Gymnasium

Du som väljer att studera hos oss gör ett tryggt val – vi har nämligen funnits i Karlstad i över 20 år. Mycket har naturligtvis hänt sedan starten 2001 men det som kännetecknade skolan då är fortfarande vår främsta styrka, den goda relationen mellan elev och lärare.

Vi har ett öppet klimat med lärare som bryr sig och elever som vågar vara sig själva. Vi har det tryggt och trevligt tillsammans vilket hänger ihop med våra elevers goda studieresultat.

Att Klara Teoretiska Gymnasium har attraherat så många elever år efter år är faktiskt ingen tillfällighet. Nyckelorden är kvalitet och trivsel. Det kanske låter som en klyscha, men att vi år efter år har elever som stormtrivs och är mer än nöjda med den undervisning som våra pedagoger erbjuder – har genom åren inneburit att ett stort antal av Värmlands ungdomar valt att studera hos oss. Du är varmt välkommen att besöka oss och skapa dig en egen uppfattning om vår skola.

Kontakt
Studievägledare

Åsa Blom
asakatarina.blom@klaragymnasium.se

Rektor

Thomas Thörnquist

Adress

Klara Teoretiska Gymnasium Karlstad
Kasernhöjden 9
653 39 Karlstad
Telefonnummer
054 – 17 74 40

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2021 är en digital lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på en plattform. En enkel väg för dig som elev att kunna boka och besöka alla skolor – och underlätta ditt gymnasieval.