TBS
Öppet hus
april 4 2023
Thorén Business School
maj 3 2023
Thorén Business School
Om skolan

Med Mod, Kraft, Passion och ett stort hjärta utvecklar vi framtidens entreprenörer och ledare. Affärsgymnasiets elever gör skillnad och bidrar till en bättre värld.

Som elev hos oss ingår Case, APL, Business Trip, blockschema, externa föreläsare med mer (som du kan läsa om i vårt magasin eller på vår hemsida). På vår skola är vi stolta över de höga ambitionerna som finns samt vår förmåga att skapa goda relationer, såväl till våra elever som till alla andra vi i någon form samverkar med.

Eftersom vi är Affärsgymnasiet är det viktigt för oss att vi ger eleverna de förmågor de behöver när de kommer ut i arbetslivet, pluggar vidare eller startar eget. Som en del av detta har vi tydliga ordningsregler som bland annat innebär lektioner fria från mobiltelefoner samt kepsar/mössor. Under förra året byggdes våra lokaler om så att vi nu har en välutrustad labb-sal med allt som behövs när man läser Naturvetenskapliga programmet men också i andra sammanhang.

Vi firar i år att det är 10 år sedan vi tog emot våra allra första elever, vilket är ett bevis på att vi är en stabil skola med många alumner, som kan berätta hur vi bidragit under deras gymnasiestudier.

Idag går c:a 290 elever på skolan fördelat på våra fyra program. Av dessa 290 elever så studerar c:a 48 på vårt hockeygymnasium, vilket är ett fint samarbete med Grums Hockey.

Lena Bjuresäter, stolt rektor på Thoren Business School

Kontakt
Rektor

Lena Bjuresäter
072 – 141 25 64
lena.bjuresäter@affarsgymnasiet.se

Studie och yrkesvägledare

Anna Eriksson
anna.eriksson@affarsgymnasiet.se

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2023 är en lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En enkel väg för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.