TBS – Natur

Naturvetenskapsprogrammet

Management Program

Siktar du högt? Vill du ha en bred naturvetenskaplig grund samtidigt som du får en ledarskapsutbildning i samarbete med näringslivet? Har du entreprenörskapsandan inom dig? Management Program ger dig basen att stå på om dina ambitioner är höga. Med valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik bygger du en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. Vårt mål är att du ska ha en perfekt naturvetenskaplig plattform att stå på.

Läs mer om Management Program på vår webbplats.

Kontakt
Rektor

072 – 141 25 64
lena.bjuresäter@affarsgymnasiet.se

Studie och yrkesvägledare

anna.eriksson@affarsgymnasiet.se

Nejem

Nejem Eddin

Varför sökte du TBS?

Jag sökte hit för att det är en liten skola där man känner sig trygg. Det gör att man utvecklas mycket bättre. I nian fick jag höra att man måste klara sig själv helt och hållet när man börjar på gymnasiet. Men det är inget jag själv känt av. Här får man verkligen den hjälpen man behöver för att nå sina mål och man är alltid sedd.

Varför just naturprogrammet på Thoren Business School?

Jag valde naturprogrammet för att det är ett brett program med stora möjligheter efter studenten. Här på Thoren får man dessutom arbeta med mycket verklighetsbaserade uppgifter där man verkligen får sätta prov på sina kunskaper. Detta gör skolarbetet lite mer varierat och givande.

Får du plugga mycket hemma?

Jag hinner nästan allt i skolan. Det finns alltid tillfälle att komma eller arbeta extra för att nå högre mål. Coachtiden är framför allt bra om man har det lite svårare för något ämne.

Bilder

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum 2023 är en lösning där kommunala och privata gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En enkel väg för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.